020-4978643 info@deberendijk.nl

De Olifantengroep

Van nul tot twee jaar

Heeft je kind al een broertje of zusje? Dan vinden we het belangrijk dat je kind op de Olifantengroep meedoet met kinderen die jonger én ouder zijn.

Dit vind je vast belangrijk:

  • 0 tot 2 jaar
  • zowel rust als uitdaging
  • het snoezelbed en activiteiten
  • veiligheid en vertrouwen

Als je als kind gewend bent aan een thuissituatie met meerdere kinderen, dan heb je behoefte aan zowel rust als uitdaging op de kinderopvang. De ruimte van de Olifantengroep is ingericht voor baby’s vanaf tien weken tot dreumesen van ongeveer twee jaar.

Op de Olifantengroep hebben wij het snoezelbed tot onze beschikking. Dit verwarmde waterbed is bij uitstek geschikt om je kind bij ons tot rust te laten komen. Tegelijkertijd doen we met de dreumesen actieve en fysieke spellen. Hierbij kun je denken aan dansen en uitdagende en creatieve activiteiten. Zo dragen wij optimaal bij aan de ontwikkeling die je kind nodig heeft.

Kindercentrum De Berendijk is een veilige omgeving. Zo maken wij gebruik van een toegangssysteem, waarbij elke ouder zijn of haar eigen toegangsbadge heeft. Ons team bestaat uit vertrouwde gezichten die binnen ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang voor een ontspannen en huiselijke sfeer voor ouder en kind zorgen.

Ben je benieuwd naar de Olifantengroep? Kom dan zelf eens kijken. We vertellen je graag alles over de groep en De Berendijk. Schrijf je kind(eren) in, dan maken we snel een afspraak met je.

Dit vind je vast belangrijk

Wat zijn mijn kosten?

We hebben de tarieven overzichtelijk gemaakt, zodat snel duidelijk wordt wat de verwachte kosten zijn.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Nadat je het inschrijfformulier invult en verzend nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op welke groep komt mijn kind?

Kindercentrum De Berendijk werkt met horizontale groepen. We hebben meerdere groepen met dezelfde leeftijden.

Wil je meer weten over Kindercentrum De Berendijk?