020-4978643 info@deberendijk.nl

De Olifantengroep

Van nul tot twee jaar

Heeft je kind al een broertje of zusje? Dan vinden we het belangrijk dat je kind op de olifantengroep de kans krijgt om mee te doen met kinderen die jonger en ouder zijn. Lees vooral ook de informatie bij onze andere babygroep: de Puppy’s.

Dit vind je vast belangrijk:

  • 0 tot en met 2 jaar
  • Zowel rust als uitdaging
  • Veiligheid en vertrouwen
  • Snoezelen en activiteiten

Sommige kinderen hebben behoefte aan zowel rust als uitdaging. De olifantengroep is zo ingericht dat baby’s vanaf 8 weken tot dreumesen van ongeveer twee jaar alle ruimte hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Je baby kan zich vrij bewegen en de wereld ontdekken in het afgeschermde deel. De eventuele dreumesen hebben voldoende ruimte om tot spel te komen. Ook zijn er momenten samen waarbij er interactie is tussen zowel een dreumes als je baby. Deze momenten worden begeleid door een vast gezicht van de groep en bied beide kinderen waardevolle momenten.

Ons kindercentrum is een veilige omgeving. Zo maken wij gebruik van een toegangssysteem, waarbij elke ouder/verzorger zijn of haar eigen toegangsbadge heeft. Ons team bestaat uit vertrouwde gezichten die binnen ons kindercentrum voor een ontspannen en huiselijke sfeer voor ouder/verzorger en kind zorgen. Maar ook creëren we veiligheid en vertrouwen op de groep door goed naar de geluiden van je baby te luisteren en op de lichaamstaal van je kind te letten en daar op in te spelen.

Op zowel de olifantengroep als de puppygroep hebben wij een snoezelbed tot onze beschikking. Dit verwarmde waterbed is bij uitstek geschikt om je baby tot rust te laten komen of zelf tot spel te komen met het aanwezige sensomotorisch speelmateriaal. Tegelijkertijd doen we met de dreumesen actieve en fysieke spellen. Hierbij kun je denken aan liedjes zingen en bewegen en creatieve activiteiten. Zo dragen we optimaal bij aan de ontwikkeling van je kind.

Ben je benieuwd naar de Olifantengroep? Kom dan zelf eens kijken. We vertellen je graag alles over de groep en De Berendijk. Schrijf je kind(eren) in, dan maken we snel een afspraak met je.

Dit vind je vast belangrijk

Wat zijn mijn kosten?

We hebben de tarieven overzichtelijk gemaakt, zodat snel duidelijk wordt wat de verwachte kosten zijn.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Nadat je het inschrijfformulier invult en verzend nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op welke groep komt mijn kind?

Kindercentrum De Berendijk werkt met horizontale groepen. We hebben meerdere groepen met dezelfde leeftijden.

Wil je meer weten over Kindercentrum De Berendijk?