020-4978643 info@deberendijk.nl

De Berengroep

Van één tot twee

Merk je aan je kind dat het toe is aan spelen met leeftijdsgenootjes? Dan is de Berengroep de plek waar je kind gestimuleerd wordt in zijn of haar sociale ontwikkeling.

Dit vind je vast belangrijk:

  • 1 tot 2 jaar
  • taalontwikkeling
  • de eigen wil en sociaal gedrag
  • op pad met de groep

De basis van de taalontwikkeling wordt in het eerste levensjaar van je kind gelegd. Op de Berengroep stimuleren onze leidsters deze ontwikkeling verder. Met voorlezen en liedjes zingen en de daarbij gebruikte plaatjes en gebaren wordt de woordenschat van je kind vergroot. Hierdoor zal de taal van je kind zich verder ontwikkelen, van eerste losse woordjes tot zinnetjes met meerdere woorden.

Kinderen van deze leeftijd spelen naast elkaar, nog niet met elkaar. Om de sociale omgang van je kind met andere kindjes aan te moedigen, mengen de leidsters zich tussen de kinderen en geven het goede voorbeeld. We proberen hiermee op een speelse manier de eigen wil van je kind een plek te geven in groepsverband.

Op de Berengroep hebben we een dagindeling met vaste momenten dat alle dreumesen met elkaar eten en drinken. Ook is er een vast moment voor de kinderen om tot rust te komen in de slaapkamer. Daarnaast vinden we het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk buiten komen, daarom gaan we regelmatig met bolderwagens op pad.

De leidsters laten je graag kennis maken met de Berengroep. Zien we je snel?

Dit vind je vast belangrijk

Wat zijn mijn kosten?

We hebben de tarieven overzichtelijk gemaakt, zodat snel duidelijk wordt wat de verwachte kosten zijn.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Nadat je het inschrijfformulier invult en verzend nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op welke groep komt mijn kind?

Kindercentrum De Berendijk werkt met horizontale groepen. We hebben meerdere groepen met dezelfde leeftijden.

Wil je meer weten over Kindercentrum De Berendijk?