020-4978643 info@deberendijk.nl

Buitenschoolse opvang

De Berendijk » Kinderopvang » Buitenschoolse opvang

Vertrouwde plek

De buitenschoolse opvang van kindercentrum De Berendijk is een vertrouwde plek waar kinderen van 4 tot 12 jaar na school en gedurende de schoolvakanties en studiedagen worden opgevangen. Als de school uit gaat, gaat de vrije tijd in. Wij vangen de kinderen daarom op in een huiselijke sfeer waar kinderen hun vrije tijd op een plezierige manier kunnen doorbrengen.

Groepen

De Berendijk werkt met horizontale groepen, dat wil zeggen dat er op iedere groep kinderen met dezelfde leeftijden zitten. Zo hebben we de Aapjesgroep (4 tot 6 jaar), Papegaaiengroep (6 tot 8 jaar) en de Dinogroep (8 tot 12 jaar).

Aandacht en liefde

De kinderen krijgen aandacht en liefde en kunnen hun verhaal kwijt. Op het moment dat de kinderen op De Berendijk aankomen starten we altijd met een eet- en drinkmoment. De kinderen zijn daarna vrij om te kiezen wat zij willen doen, alleen of samen, meedoen aan een activiteit of zelf iets uitzoeken om te doen.

Bij onze buitenschoolse opvang werken wij veel met thema’s die bij de leeftijd, interesse, en ontwikkeling passen van de kinderen en betrekken de kinderen om mee te denken en het uit te voeren. Deze thema’s zijn altijd een groot succes en er wordt door de kinderen enthousiast aan meegedaan.
De groepen van de buitenschoolse opvang doen ook gezamenlijke activiteiten. Deze activiteiten doen wij soms op het eigen niveau van de leeftijdsgroepen. Maar ook gebeuren er activiteiten waarin kinderen van alle groepen worden verdeeld in teams. Zo leren de kinderen om samen te werken, elkaar te helpen en zelfstandig te handelen in de ‘grote mensen wereld’.

Dit vind je vast belangrijk

Wat zijn mijn kosten?

We hebben de tarieven overzichtelijk gemaakt, zodat snel duidelijk wordt wat de verwachte kosten zijn.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Nadat je het inschrijfformulier invult en verzend nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op welke groep komt mijn kind?

Kindercentrum De Berendijk werkt met horizontale groepen. We hebben meerdere groepen met dezelfde leeftijden.

Wil je meer weten over Kindercentrum De Berendijk?