Gouden neus van de Cliniclowns 04-03-2013

Vorig jaar hebben wij in april een Fancy Fair gehouden voor goede doelen. De Cliniclowns was 1 van die doelen uitgekozen door de kinderen. Nu is onze actie genomineerd voor de gouden neus van de Cliniclowns en zijn we al winnaar van de provincie Noord-Holland. Dat is toch een mooi resultaat van een toch al zo geslaagde dag.

Stichting CliniClowns Nederland, het goede doel voor kinderen, biedt zieke en gehandicapte kinderen in Nederland afleiding en plezier. Want tussen de behandeling, de pijn en de vele beperkingen door is een lach hard nodig. Niet alleen omdat deze kinderen het verdienen, maar vooral omdat ze veel baat hebben bij de kracht van de lach.

Afleiding en plezier werken ontspannend en stressverlagend. Spelen is voor een kind de natuurlijke manier om zich te ontwikkelen en vervelende gebeurtenissen te verwerken. Mede dankzij de vele goede doelen acties die georganiseerd worden, kan CliniClowns nog veel meer zieke kinderen de kracht van een lach laten ervaren.

Daarom zijn ook wij in actie gekomen voor CliniClowns. Onze actie is zelfs genomineerd voor de Gouden Neus Verkiezing. Stem nu op ons en maak kans op een set van drie Toet knuffels!

Stemmen kan via Facebook of via de website van CliniClowns