Kinderdagverblijf De Berendijk

Als u opvang voor uw kind nodig heeft, is het belangrijk dat uw kind wordt opgevangen in een vertrouwde en vooral liefdevolle omgeving. Bij ons kindercentrum begrijpen wij dat heel goed. Wij zorgen ervoor dat uw kind zich bij ons op zijn/haar gemak voelt. Onze inrichting, ons speelgoed en de huiselijke en familiaire sfeer en benadering zijn kenmerkend voor de Berendijk.

En van de voorwaarden van goede kinderopvang is de aansluiting op de verzorging die een kind thuis krijgt. Bij ons kindercentrum wordt uw kind opgevangen in vrolijke en frisse groepsruimtes met gediplomeerde groepsleidsters. De groepsleidsters houden zich naast de verzorging bezig met het aanbieden van activiteiten voor de kinderen die passen bij hun ontwikkeling en behoefte.
 
Elke groep heeft zijn eigen leidsters en deze leidsters zorgen samen voor een dagelijks ritme en geven een invulling aan de thema's die jaarlijks terug keren. Indien mogelijk worden er door de groepen ook gezamelijk activiteiten gedaan dit om de sociale ontwikkeling te ontwikkelen.
 
Bij de Berendijk hebben we vier groepen dagopvang:
 
De puppygroep       van 0 tot 1 jaar
De olifantengroep   van 0 tot 2 jaar 
De berengroep        van 1 tot 2 jaar
De tijgergroep        van 2 tot 4 jaar
De vissengroep       van 2 tot 4 jaar